Holiday Park Plopsa tickets met korting


Ook zin in een dagje weg in pretpark Holiday park ?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Holiday park hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop hier Holiday Park tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Kopen of verlengen Plopsa abonnement

Meer info

Koop of verleng vandaag nog je Plopsa-FunCard of Goldcard abonnement online en geniet van extra korting. Je Plopsaland abonnement gaat pas in op de dag van je eerste bezoek aan een Plopsa pretpark naar keuze.
Bestel je abonnement online of Verleng je abonnement online

Meer informatie + geschiedenis van Holiday Park

Meer over Holiday Park

Holiday Park is een pretpark in Haßloch, Duitsland . Het is één van de meest populaire themapark van Duitsland parken en ontvangen ongeveer een miljoen bezoekers per jaar. De Free Fall Tower was het eerste pretpark rit van zijn soort in Europa. Het park biedt ook verschillende achtbanen , waaronder Expedition GeForce , waterattracties , en live-shows.

Vóór de overname door Studio 100 in 2010 had het park een groene papegaai als mascotte, genaamd Holly . Sinds de overname zijn de mascottes Wickie de Viking , de draak Tabaluga en Maya de Bij.

Adres Holiday Park Plopsa

Adresgegevens Holiday Park Attractiepark

Holidayparkstraße 1-5,
67454 Haßloch,
Duitsland