U bevindt zich hier: Startpagina » Attractieparken Duitsland

Attractieparken Duitsland

Online tickets bestellen - pretparken Duitsland

Op Pretparktickets.com kan je eenvoudig en snel tickets met korting bestellen voor je favoriete Duitse attractieparken.

Pretparktickets.com heeft een goede samenwerking met bekende online ticket service Dagtickets maar ook de websites van de pretparken zelf die toegangskaarten aanbieden met enorme kortingen. Zoek een pretpark, kies het aantal kaartjes en reken direct je tickets af in een veilige en betrouwbare omgeving. Onze partners versturen onmiddelijk de tickets per email zodat je de kaarten direct uit kunt printen en niet hoeft te wachten aan de kassa van je favoriete attractiepark in Duitsland.

Attractieparken Duitsland

Europa-Park FORT FUN Abenteuerland
Laat u verrassen door meer dan 100 attracties en spectaculaire shows, 11 achtbanen en 13 Europese themagebieden. Europa-Park het grootste attractiepark van Europa - Bestel je tickets online. Het pretpark in Bestwig Sauerland biedt een unieke combinatie van avontuur en ontspanning met uitzonderlijke ritten in het schilderachtige berglandschap en humoristische shows.
Holiday Park Plopsa Kernies Familiepark
Het Holiday-Park in Hassloch is een pretpark voor alle leeftijden, dus voor jong en oud. Het Plopsa park biedt verschillende achtbanen , waaronder Expedition GeForce , waterattracties , en live-shows. in totaal 40 attracties, waaronder een achtbaan, de zweefmolen "Vliegende Carrousel", de verticale reizen "Jumping Star", "Kernie's boot," de nostalgische carrousel "Merry Go Round", het reuzenrad "Mini Ferris Wheel "en veel meer...
LEGOLAND Duitsland Movie Park Germany
Ontdek een heel scala aan attracties voor het hele gezin in de acht werelden van avontuur bij het LEGOLAND ® pretpark. Dit alles te midden van 55 miljoen LEGO ® stenen. Legoland is echt de moeite waard. Met een oppervlakte van ongeveer 45 hectare dompelen pretpark gasten in de filmwereld en ervaring in meer dan 40 verschillende attracties spanning, entertainment en sensatie.
Phantasialand
Kom naar Phantasialand bij Brühl en beleef een geweldige dagje uit met een ruime keuze van meer dan 60 top attracties en avontuurlijke shows. Phantasialand is een groot pretpark geschikt voor jong en oud, kleine en grote kinderen.