Movie Park Germany tickets met korting


Ook zin in een dagje weg in pretpark Movie Park Germany ?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Movie park Duitsland Themapark hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop hier Moviepark Duitsland tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Meer informatie + geschiedenis van Movie Park

Meer over Movie Park Germany

Sinds 1996 biedt Movie Park Germany bezoekers onder het motto "Hoera, ik ben in de film!" Shows, attracties en evenementen aan rond het thema van de film. Met een oppervlakte van ongeveer 45 hectare dompelen gasten in de filmwereld en ervaring in meer dan 40 verschillende attracties spanning, entertainment en sensatie.

Het is Duitslands grootste film pretpark voor jong en oud. Ontmoet je favoeriete tv-helden van vb Ice Age, SpongeBob, Cosmo en Wanda. Het park is vooral geschikt voor gezinnen.

Adres Movie Park Germany

Adresgegevens Movie Park Germany Attractiepark

Warner-Allee 1,
46244 Bottrop,
Duitsland

Movie park Germany nieuws en weetjes

"Star Trek ô: Operation Enterprise" opent in 2017

Mission Set voor Operation Enterprise Roller Coaster in Movie park Germany Bezoekers van Movie Park Germany kunnen zich in 2017 verheugen op het verkennen van de melkweg op Europa's eerste gelicen... meer...