"Star Trek ô: Operation Enterprise" opent in 2017

"Star Trek ô: Operation Enterprise" nieuw in 2017

"Star Trek ô: Operation Enterprise"

Movie park Nieuwste rollercoaster

Mission Set voor Operation Enterprise Roller Coaster in Movie park Germany

Bezoekers van Movie Park Germany kunnen zich in 2017 verheugen op het verkennen van de melkweg op Europa's eerste gelicentieerd Star Trek achtbaan. De triple launch coaster gepland om te openen in het vroege voorjaar 2017, is voorzien van een Star Trek: The Next Generation thema en heet Star Trek: Enterprise Operation.


Advertentie

Hier is hoe Movie Park Germany de rit beschrijft :

Snelheid is van de essentie. Er is geen tijd om na te denken. Elke manoeuvre moet perfect worden uitgevoerd. Er is slechts één poging. Starfleet vijand de Borg hebben de USS Enterprise opgesloten in hun trekstraal. Het schip en zijn bemanning zijn gevangen genomen. De brug van de Enterprise is verlaten. De enige hoop op redding is om Starfleet kadetten te sturen op een gewaagde reddingsmissie.

Deze reddingsoperatie zal niet gemakkelijk zijn. Borg schip schilden moeten worden doorbroken, zodat de hoofdsystemen kunnen worden vernietigd. Het is de enige manier om de bemanning van de Enterprise te redden.

Eerst film van "Star Trek ô: Operation Enterprise"

Onlangs is een testrit opgedoken van deze attractie die u kan bekijken in onderstaand filmpje

Andere hoogtepunten:

Bron: Movie park Germany

  • Een twisted halfpipe met een 40-meter hoogte, dat is de enige in zijn soort in Europa.
  • Een acht-ton overdracht spoor system. Triple lancering betekent dat de coaster in plaats van langzaam klimmen van de eerste helling gelanceerd zal worden naar hoge snelheden Het is de eerste keer dat Movie Park Germany zo'n lancering in één van de coaster ritten heeft opgenomen.
  • Gelegen aan de hoofdingang van het park, deze coaster is de tweede hoogste structuur van de bestemming en fundamenteel veranderd deze attractie de skyline van Movie Park.
  • In aanvulling op de achtbaan, kunnen gasten genieten van de gloednieuwe Federation Plaza themagebied. De futuristische Star Trek set brengt de Starfleet Academy wereld tot leven

Movie Park tickets bestellen met Korting - Ga naar Movie Park Germany tickets