Kernies Wunderland Kalkar tickets met korting


Ook zin in een dagje weg in pretpark Kernies Familiepark ?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Kernies Themapark hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop hier Kernies tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Meer informatie + geschiedenis van Kernies Park

Meer over Wunderland Kernies Familiepark

Wunderland Kalkar (tot 2005: Kernwasser-Wunderland) is een attractiepark in Kalkar, Duitsland. Het is sinds 1995 gevestigd in de nooit als elektriciteitscentrale in gebruik genomen kweekreactor Kalkar.

De eigenaar van het complex is de Nederlandse zakenman Hennie van der Most, die begon als oudijzerhandelaar en nu naast een slooponderneming meerdere attractieparken bezit, veelal op locaties die oorspronkelijk voor een ander doel gebouwd werden.

Onderdeel van het complex dat tegenwoordig onderdak biedt aan hotels, bars en eetgelegenheden is een attractiepark voor families met kinderen met de naam Kernie's Familiepark. Het zakenconcept van dit park kenmerkt zich door een eenmalige entreeheffing waarna onbeperkt gebruik van de attracties en eten en drinken inclusief zijn.

Er zijn in totaal 40 attracties op het terrein, waaronder een achtbaan , de zweefmolen Flying Carrousel , de verticale aandrijving Jumping Star , Kernie's boot , de nostalgische carrousel vrolijk ga rond , het reuzenrad Mini reuzenrad en een wildwaterbaan . 2008 opende ook een Disk'O -Coaster.

De buitenwand van de koeltoren werd toegevoegd aan een klimmuur omgezet. Bovendien, sinds 2009, herbergt het een nieuwe grote-zweefmolen genaamd Vertical Swing , die 25 ton weegt en met zijn 58 meter hoge torens boven de rand van de toren; Er is ook een kinderbad park met tien verschillende attracties.

Adres Wunderland Kernies Familiepark

Adresgegevens Kernies Attractiepark

Griether Str. 110-120,
47546 Kalkar,
Duitsland