Bobbejaanland abonnement

Bobbejaanland Abonnement - extra pretpark korting

Bobbejaanland abonnement - korting en voordelen

Gaat u meermaals per jaar naar Bobbejaanland of bent u gewoon een echte pretpark liefhebber? Dan kunt u best genieten van de voordelen van een Bobbejaanland Abonnement.

Met uw Bobbejaanland ABONNEMENT krijg je 1 jaar onbeperkt toegang tot Bobbejaanland pretpark, kies de formule die het beste bij jou past en breidt je pas uit met extra voordelen en kortingen


Optie: Bobbejaanland Bronze pas
1 jaar onbeperkt toegang tot Bobbejaanland pretpark behalve tijdens Halloween Nocturnus
10% korting in restaurants en shop

Optie: Bobbejaanland Silver pas
1 jaar onbeperkt toegang tot Bobbejaanland pretpark
15% korting in restaurants en shop
Voordelen en extra kortingen in andere pretparken *

Optie: Bobbejaanland Gold pas
1 jaar onbeperkt toegang tot Bobbejaanland pretpark
20% korting in restaurants en shop
Voordelen en extra kortingen in andere pretparken *
Gratis Parkeren

* zie voordelen

Online uw Bobbejaanland abonnement bestellen


Ontvang korting door uw Bobbejaanland abonnement online te bestellen.

Geniet van een enorme voordelen. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Bestel nu uw Bobbejaanland pass en geniet van een enorme korting!

Voorverkoop met korting

Koop je abonnement nu extra voordelig in de voorverkoop en ontvang 10% korting. Deze korting is reeds verwerkt in de onderstaande prijzen.

Voordelen Bobbejaanland abonnement Silver en Gold

Gratis inkom met een abonnement bij andere parken van Parques Reunidos! Gratis

Parque de Atracciones Madrid (ES), Parque Warner (ES), Zoo Madrid (ES), Faunia (ES), Selwo Aventura (ES), Selwo Marina (ES), Blackpool Zoo (UK), Bournemouth Oceanarium (UK), Lakes Aquarium (UK), Marineland (FR), Aqualud (FR), Tusenfryd (NO), Bo Sommarland (NO), Bonbonland (DK), Mirabilandia (IT)

Op vertoon van je abonnement krijg je éénnmalig gratis toegang. Dit voordeel is strikt persoonlijk en is slechts voor de abonnementhouder. (Enkel voor Pro & Addict pas)

Movie Park Germany - gratis
Op vertoon van je Bobbejaanland abonnement krijg je gratis toegang tot het park. Dit voordeel is strikt persoonlijk en is slechts voor de abonnementhouder. (Enkel voor Pro & Addict pas)

Attractie- & Vakantiepark Slagharen – gratis
Op vertoon van je Bobbejaanland abonnement krijg je gratis toegang tot het park. Dit voordeel is strikt persoonlijk en is slechts voor de abonnementhouder. (Enkel voor Pro & Addict pas)

Kortingen met een abonnement bij andere parken

Holiday park - 40%
Verschillende attracties onder het motto "Ready for fun", waaronder de beste stalen coaster van Europa (Golden Ticket Award), shows en topevenementen staan de bezoeker te wachten op een oppervlakte van 400000 vierkante meter.

Op vertoon van je abonnement krijg je 40 % korting op het volwassentarief (officieel geafficheerde prijs). Dit voordeel is strikt persoonlijk en is slechts voor de abonnementhouder. (Enkel voor Pro & Addict pas)

Phantasialand - 50%
Phantasialand in Brühl bij Keulen heeft voor iedereen massa’s opwinding, actie en avontuurlijk entertainment in petto! De grandiose attracties en opwindende In- en Outdoor Shows zijn onlosmakelijk verbonden met de zes werelden van dit pretpark. Absoluut top-fun voor de ganse familie!

Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassentarief (officieel geafficheerde prijs). Dit voordeel is strikt persoonlijk en is slechts voor de abonnementhouder. Geldig van 01/4 tot 5/11. (Enkel voor Pro & Addict pas)

Nightmare Motel - €2 korting
Krijg €2 korting op je ticket voor Nightmare Motel (betaal €3 i.p.v. €5)( Fan, Pro & Addict pas)

Corsendonk Group – 10%
Bij een overnachting in één van de hotels bij Corsendonk krijg je 10% korting. ( Fan, Pro & Addict pas)

Zoo antwerpen – 50%
De zoo is al meer dan 160 jaar onze nationale trots en topbestemming bij uitstek voor een daguitstap. Met in 2009 het eerste Belgische baby-olifantje.

Planckendael – 50%
Planckendael heeft sinds kort een gloednieuw giraffenverblijf en een grote savanne waar de nieuwe bewoners zich hopelijk zo goed voelen dat ze ons verrassen met kleine, grote langnekjes.

Boudewijn seapark – 50%
Nieuw! Ontdek de nieuwe attractie Bobo’s AquaSplash, het grote waterpark met 8 glijbanen en de Splash Emmer voor dolle waterpret!

Geniet van de magische dolfijnenshow “Dolphin Bay Adventure”! De dolfijnen brengen adembenemende sprongen in een prachtig decor. In het zeeleeuwentheater ga je samen met de kapitein en zijn zeeleeuwmatrozen op zoek naar de piratenschat ! Ontdek ook de prachtige zeehondenlagune midden in een groen park. Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows, maar heeft ook 20 attracties buiten zoals de coole rollercoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzegrote speeltuinen. Regenweer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 12 overdekte attracties voor urenlang speelplezier

Olmense zoo – 50%
Dankzij het wijds en natuurlijk karakter voelen zowel mens als dier zich hier thuis. Ontdek de zeldzame witte leeuwen en witte tijgers, het berenbos, Casa Panthera, de musea, en nog veel meer

Bokrijk – 50%
Bezoek Bokrijk voor een dagvullende gevarieerde daguitstap. Het Openluchtmuseum kan men ideaal combineren met de reuzengrote gratis openluchtspeeltuin en mooie wandeling in het Arboretum.

Sea life – 50%
Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld. Met meer dan 2500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën.

Safari parc Monde Sauvage – 50%
Kom dit buitengewoon Waals patrimonium ontdekken...

Pairi Daiza – 50%
Op acht hectaren in rood en oker vindt u voor het eerst bij Pairi Daiza de meest buitengewone dieren ter wereld... Jachtluipaarden, hyena's, antilopen, wrattenzwijnen en buffels komen de olifant Suzy, onze giraffes en onze apen gezelschap houden. U ziet er zelfs de nijlpaarden onder water duiken in een reuzenaquarium.

Hidrodoe – 50%
Maak je eigen draaikolk, laat water koken met een fiets, duik in het aquarium zonder nat te worden, stap in een zeepbel... het kan allemaal in Hidrodoe!

Plopsa - 40%
Bezoek de parken van Plopsa in België & Nederland (Plopsaland, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo & coevorden) en ontmoet jouw favoriete Studio 100 helden: K3, Bumba, Plop, Mega Mindy, Amika ...

Grotten van han – 40%
Het Domein van de Grotten van Han, een paradijs waar de natuur zich blijft ontplooien. Uiteraard bekend om haar feeërieke grotten, maar minstens even mooi is het 250 ha grote Wildpark, waar u vrij kan wandelen tussen dieren die in half-vrijheid leven. Uniek in België!

Op vertoon van je abonnement krijg je op het PassHan ticket 40%. Het PassHan ticket verleent toegang tot de Grot van Han, het Wildpark, de Prehistohan tentoonstelling en het museum Han van Weleer (de korting is niet geldig op de aparte onderdelen). Dit voordeel is strikt persoonlijk en is slechts voor de abonnementhouder. (Enkel voor Pro & Addict pas)

Toverland – 30%
Attractiepark Toverland is op Zoover het best gewaardeerde Nederlandse attractiepark van 2014. Het park biedt een magische dag vol attractieplezier voor het hele gezin. In april 2013 opende het themagebied “De Magische Vallei” met 8 nieuwe attracties!

Op vertoon van je abonnement krijg je 30% korting op het reguliere tarief (> 120 cm) in de periode 29 maart t/m 6 november 2016 (officieel geafficheerde prijs). Dit voordeel is strikt persoonlijk en is slechts voor de abonnementhouder. Uitgezonderd Toverland Halloween Nights. (Enkel voor Pro & Addict pas)

Splesj – 50%
Waterspeelpark Splesj in Hoeven (tussen Breda en Roosendaal) is het grootste, leukste en meest spectaculaire waterspeelpark van West-Europa! Nergens vindt u zoveel pijlsnelle en metershoge glijbanen in de openlucht bij elkaar. En daar zijn in 2014 een compleet nieuw spray-park, de nieuwe glijbaan Fast4Fun en speelstrand Bosbad Beach aan toegevoegd! Kom een dagje naar Splesj en ervaar ongekend veel waterpret!

De Efteling - €4 korting
Voor jong en oud is de Efteling een belevenis om nooit te vergeten. De Efteling blijft je verrassen. Een wereld vol avontuur, spanning en… sprookjes natuurlijk!

Beekse Bergen – 50%
In Safaripark Beekse Bergen wacht een dag vol Afrikaanse avonturen! Tijdens de wandel-, bus-, boot- en autosafari komen maar liefst 1.500 wilde dieren.

Dierenrijk – 50%
Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Dit voordeel is strikt persoonlijk en is slechts voor de abonnementhouder. (Enkel voor Pro & Addict pas)

GaiaZOO Kerkrade – 50%
GaiaZOO in Zuid Limburg, al vier keer gekozen tot mooiste dierentuin van de Benelux, biedt een adembenemende wereld van dier en natuur.

Diergaarde blijdorp – 50%
In een van Europa's mooiste dierentuinen is in ieder seizoen van alles te ontdekken en te beleven.

Hellendoorn – 50%
Avonturenpark Hellendoorn leukste pretpark voor dagje weg, met attracties zoals Tarantula Magica shows en evenementen als Spellendoorn en Heksendoorn.

Op vertoon van je abonnement krijg je 50 % korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Dit voordeel is strikt persoonlijk en is slechts voor de abonnementhouder. (Enkel voor Pro & Addict pas)(geldig van 3/4 tot 1/11).

DippieDoe – 50%
Familiepark DippieDoe, het grootste in-& outdoor speelpark van Nederland! Er zijn binnen en buiten meer dan 25 spetterende attraacties voor alle kinderen tot en met 13 jaar. De waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon en de allerkleinsten kunnen lekker spelen in de Softplay hoek of de speelhaven. Bij Familiepark DippieDoe beleef je een dag vol speelplezier die je niet snel zult vergeten!

Wij gebruiken cookies op onze website om deze voortdurend voor u te verbeteren. Lees meer