Futuroscope tickets met korting

Futuroscope tickets


Ook zin in een dagje weg in pretpark Futuroscope?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Futuroscope Themapark hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop hier Futuroscope tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Meer informatie + geschiedenis van Futuroscope

Meer over Futuroscope

Verwacht het onverwachte.

Met meer dan 50 miljoen bezoekers sinds de opening, is Futuroscope een van de bekendste en meest geliefde recreatieparken in Frankrijk. En de enige van zijn soort in Europa!

Futuroscope is de ideale plek om te ontspannen in, met 60 hectare rustige groene landschap en 25 originele ervaringen die je nergens anders zult vinden! Beleef de fantastische, leuke en sprookjesachtige Futuroscope sfeer met meer dan 25 originele ervaringen voor u klaar in onze prachtige attractie theaters, zoals hartverwarmende avonturen, veeelbelovende sensatie, onverwachte reizen, de sprookjesachtige avondvoorstelling en fascinerende attracties leveren fun en sensatie voor alle leeftijden: films in grote formaat, thrill-gevulde attracties, 3D attracties met 4D effecten , games, live shows, open lucht activiteiten, en nog veel meer ....

Adres Futuroscope

Adresgegevens Futuroscope Attractiepark

Avenue René Monory,
86360 Chasseneuil-du-Poitou,
Frankrijk