Gardaland tickets met korting


Ook zin in een dagje weg in pretpark Gardaland?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Gardaland Themapark hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop hier Gardaland tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Meer informatie + geschiedenis van Gardaland

Meer over Gardaland

Gardaland is een pretpark gelegen in Noord-Oost- ItaliŽ en is geopend op 19 juli 1975, het complex omvat Gardaland, Gardaland Sea-Life, en het Gardaland Hotel. Het grenst aan het Gardameer , maar niet daadwerkelijk geconfronteerd met het water.

Het gehele complex heeft een oppervlakte van 445.000 m 2 terwijl het pretpark alleen 200.000 m 2 meet. Het park omvat zowel traditionele attracties en entertainment shows en trekt bijna 3 miljoen bezoekers per jaar.

Sinds oktober 2006 is het park in handen van het Britse bedrijf Merlin Entertainments . Grote attracties in het park zijn onder andere Mammut , Jungle Rapids, Fuga da Atlantide, Blue Tornado , Ramses: Il Risveglio, Raptor en Oblivion: The Black Hole , die op 28 maart 2015 geopend.

Adres Gardaland

Adresgegevens Gardaland Attractiepark

Via Derna, 4,
37014 Castelnuovo del Garda VR,
ItaliŽ