Parc Astérix tickets met korting

Parc Astérix tickets met korting


Ook zin in een dagje weg in pretpark Parc Astérix?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Parc Astérix Themapark hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop hier Parc astérix tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Meer informatie + geschiedenis van Parc Astérix

Meer over Parc Astérix

Parc Astérix is een Frans pretpark in Plailly, dichtbij Parijs. Het is gebaseerd op de stripverhalen van de galiŽrs Asterix en Obelix. Het attractiepark werd in 1989 geopend en is zeer populair. Qua bezoekersaantallen kan het niet tippen aan Disneyland resort Parijs, dat trouwens het hele jaar geopend is terwijl Parc Astérix open is van april tot november. Sinds 2007 houdt het pretpark tijdens de kerstvakantie echter wel een winteropening. Het complex omvat het pretpark en een themahotel: het "Hotel des Trois Hiboux".

In het attractiepark staan wel zes achtbanen waaronder de houten achtbaan, Tonnerre de Zeus. Deze 33 meter hoge achtbaan bereikt snelheden van wel 80 km/h, en is een van de langste houten achtbanen in Europa.

Ook is er een stalen achtbaan met zeven inversies, Goudurix genaamd. Andere bekende attracties zijn onder andere Transdemonium, een darkride door een middeleeuws spookhuis, Les défis de César, een madhouse, L'oxygénarium, het glijden in een rubberband van een glijbaan, en de Menhir Express en Le Grand Splatch, twee waterattracties. Het park staat ook bekend om zijn vele shows, waaronder een voorstelling met dolfijnen, een stuntshow en een komisch spektakel rond Romeinse soldaten.

Parc Astérix ligt naast de autosnelweg A1 tussen Rijsel en Parijs en heeft een eigen rechtstreekse afrit op die snelweg.

In 1998 en 2000 was het park één van de finalisten om kans te maken op de Applause Award.

Adres Parc Astérix

Adresgegevens Parc Astérix Attractiepark

Parc Astérix
60128 Plailly,
Frankrijk