Parc Puy du Fou tickets met korting


Ook zin in een dagje weg in pretpark Parc Puy du Fou?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Parc Puy du Fou Themapark hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop hier Parc Puy du Fou tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Meer informatie + geschiedenis van Parc Puy du Fou

Meer over Parc Puy du Fou

Puy du Fou is een historisch themapark in Les Epesses (tussen Cholet en La Roche-sur-Yon ) in het hart van de Vendée regio West- Frankrijk . Het park heeft meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar, waardoor het de tweede meest populaire themapark in Frankrijk na Disneyland Parijs .

De belangrijkste show vindt plaats in de avond op een groot openlucht podium achter het verwoeste kasteel. Het vertelt het verhaal van de 700 jaar geschiedenis in het gebied. De Cinéscénie beschikt over het grootste podium ter wereld, 1 200 acteurs, honderden paarden en ongeveer 800 per vuurwerk prestaties. Alle van de dialoog is in het Frans, maar vertaling headsets zijn verkrijgbaar in 5 verschillende talen. Alle acteurs en actrices (zelfs de kinderen) komen uit de lokale dorpen en zijn vrijwilligers. De Cinéscénie wordt alleen uitgevoerd tijdens het hoogseizoen. Het is apart te boeken en heeft een aparte ingang.

Het park is verdeeld in 6 grote shows, elke draaien voor ongeveer 30 - 40 minuten:

Het Teken van de Zege

is een replica van een amfitheater dat 115 meter lang is en 75 meter breed. Het vervangt de vorige show Gladiatoren. Het creŽert de Gallische sfeer tijdens de Romeinse tijd. Het speelt zich af ten tijde van keizer Diocletianus, toen er grote onrust was in het Romeinse rijk.

De Vikingen

speelt zich af in een gereconstrueerde 1000 jaar oude vesting die door een Vikingboot wordt aangevallen.

De Dans van de Spookvogels

is een roofvogelshow in de ruÔnes van een oud kasteel. Tientallen roofvogels stijgen op uit de ruÔnes en vliegen laag over de hoofden van de bezoekers. In totaal komen er ongeveer 100 roofvogels voor in deze show.

Het geheim van de Lans

vindt plaats voor de overblijfselen van een middeleeuws kasteel. Het verhaal gaat over een jonge herderin die alleen haar hoofdtoren moet verdedigen tegen Engelse ridders, met de hulp van een lans met bovennatuurlijke krachten.

De Musketier van Richelieu

is een indoorshow waar verschillende musketiers zwaardgevechten houden. Paarden voeren ook speciale sprongen uit.

De laatste Panache

die het lot van een Franse marineofficier volgt, een held uit de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog, wiens leven drastisch zal veranderen in 1793, in een laatste gevecht voor de vrijheid!

Adres Parc Puy du Fou

Adresgegevens Parc Puy du Fou Attractiepark

Parc Puy du Fou
85590 Les Epesses,
Frankrijk