Port Aventura tickets met korting

Port Aventura tickets

Geen korting! € 47,00 online prijs


Ook zin in een dagje weg in pretpark Port Aventura?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Port Aventura Themapark hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop hier Port Aventura Salou tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Meer informatie + geschiedenis van Port Aventura

Meer over Port Aventura

PortAventura World is het grootste amusementpark van Spanje, gelegen in Salou-Villa Seca. Het park behoort tot de top 10 van best of meest bezochte attractieparken van Europa.

PortAventura heeft een oppervlakte van 34.362 m≤ en beschikt sinds 2002 ook over een waterpark Costa Caribe Aquatic Park.


Het pretpark Port Aventura heeft zes thematische zones: Mediterranea, PolynesiŽ, Sesamstraat, China, Mexico en de Far West. Het park heeft in elke zone de typerende fauna en flora geplaatst om de bezoekers nog meer het gevoel te geven in een nieuwe cultuur te zijn beland.

Mediterranea

Bij het binnenkomen van het park komt men terecht aan het Mediterraanse meer. Vanaf het meer kan men onder meer Furius Baco, Hurakan Condor, Dragon Khan en Shambhala zien liggen. De zone is vormgegeven als een mediterrane havenplaats. Er bevinden zich enkele restaurants, souvenirshops en typerende gevels. Verder bevinden zich aan het einde van dit themagebied de drie attracties Furius Baco, Estació del Nord en Port de la Drassana. In de zomer wordt hier 's avonds de shows FiŽstAventura of Aquamusic opgevoerd. Na dit gebied kan men naar PolynesiŽ of naar de Far West gaan.

PolynesiŽ

PolynesiŽ is het themagebied met de tropische flora en een overvloed aan palmbomen en varens. Het gebied heeft watervallen en er zijn waterplassen aanwezig. De eerste attractie die is Tutuki Splash, een waterattractie. Ook zijn hier onder meer de shows "Aloha Tahiti" en "Aves del Paraiso". De andere attracties zijn onder meer Kon-Tiki Wave, Sea Odyssea en Canoes.

Sesamo Aventura Dit is de jongste zone van het park. Volledig gethematiseerd naar de figuurtjes van Sesamstraat. De gezichtstrekker is de Magische boom, die centraal in de zone staat. Sesamo Aventura grenst aan PolynesiŽ en China maar is enkel toegankelijk vanuit PolynesiŽ. Het is tevens bereikbaar met de trein.

China

In het Chinese themagebied wandelt men langs typische oriŽntaalse gebouwen en kan men een miniatuurversie van de Chinese Muur bewandelen. Het gebied is aangekleed met bonsaÔ boompjes en twee Chinese toegangspoorten. De topattractie hier is Dragon Khan, maar het gebied heeft ook nog een theekopjes attractie, een speelzone en nog enkele andere attracties. In China is ook het Gran Teatre Imperial, waar meestal een Chinese acrobatenshow wordt opgevoerd.

Mexico

Mexico heeft een typisch restaurant en een souvenirshop. De topattractie hier is Hurakan Condor, de 96m hoge vrije valtoren. Hier vindt men ook de show-attractie Templo del Fuego, die echter door te hoge kosten enkel tijdens de zomermaanden en tot een bepaald tijdstip geopend is maar zeker de moeite waard is.

Far West

Hier zijn de cactussen, de rovers en de saloons te vinden. Het gebied heeft een volledig nagebouwd Western-dorp en heeft ook drie houten achtbanen: de race tussen de Stampida-treinen en Tomahawk. Verder twee waterattracties: Silver River Flume en Grand Canyon Rapids. In een van de gebouwen wordt een cancanshow opgevoerd.

Adres Port Aventura

Adresgegevens Port Aventura Attractiepark

Av. Pere Molas, km 2,
43840 Vila-seca,
Tarragona,
Spanje