U bevindt zich hier: Startpagina » Pretparken BelgiŽ » Aqualibi

Aqualibi tickets met korting

Waterpretpark Aqualibi korting op alle tickets


Ook zin in een dagje weg in waterpretpark Aqualibi Belgium?

Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het waterpark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Aqualibi zwemparadijs hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop hier Aqualibi tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Meer informatie + geschiedenis van Aqualibi

Meer over Aqualibi

Aqualibi is een waterpark gelegen in het Belgische Waver in Waals-Brabant en grenzend aan het pretpark Walibi BelgiŽ , is het altijd beschouwd als twee parken in één. Dit gebouw combineert vele zwembaden en glijbanen voor de zwemplezier bezoekers. Dit complex werd geopend in 1987 .

Tijdens de jaarlijkse alimentatie van 12-23 januari 2015 introduceerde Aqualibi een nieuw toerbeurtsysteem. Sindsdien heeft iedere glijbaan zijn eigen wachtrij (in tegenstelling tot voorheen, waar er slechts één voor alle glijbanen). Het was ook tijdens dit interview dat Aqualibi de komst van de nieuwe glijbaan "Flash" onverwacht aangekondigd. Het is geopend vanaf 24 Januari 2015.

Adres Aqualibi

Adresgegevens Toverland Attractiepark

Boulevard de l'Europe 100,
1300 Wavre
BelgiŽ