U bevindt zich hier: Startpagina » Pretparken BelgiŽ » Bellewaerde

Bellewaerde tickets met korting


Ook zin in een dagje weg in pretpark Bellewaerde ?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Bellewaerde hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dagje pretpark .

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop HIER je Bellewaerde tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Meer informatie + geschiedenis van Bellewaerde

Meer over Bellewaerde park

Bellewaerde is een pretpark gelegen in de buurt van Ieper ( BelgiŽ ). Opgericht in 1954 op gronden die waren de locatie van de Slag bij bellewarde tijdens de Eerste Wereldoorlog , genoemd naar het oude kasteel dat tot op de dag staat bij de hoofdingang van het park. Bellewaerde is het oudst werkende pretpark in BelgiŽ. Oorspronkelijk was het een dierentuin en safari, het park werd uitgebreid in de begin jaren tachtig om meer een algemeen thema-en attractiepark voor tieners en families. Het 54 hectare groot park is beroemd om zijn prachtige tuinen, prachtige landschappen en de aandacht voor thematisering. Bellewaerde trekt ongeveer 850.000 - 900.000 bezoekers per jaar en is 1 van de belangrijkste pretparken in Vlaanderen .

Belangrijke attracties zijn onder meer de eerste Boomerang achtbaan in Europa (1984), een dark ride met een piratenthema (Los Piratas), een Vekoma Mad House (Magische Huis Houdini's), diverse waterattracties, waaronder een wildwaterbaan , een rivier stroomversnellingen rit en een spillwater rit, de Screaming Eagle is een verticale daling toren , een groot aantal andere attracties zoals een piratenschip, een schommel carrousel , een monorail, een originele Zierer kever coaster, old-timers, draaimolens, een octopus, thee-bekers en een Jungle Cruise -achtige boottocht en een entertainment programma, dat elk jaar verandert. Laatste nieuwe pretpark attracties zijn: Bellewaerde's werelds eerste toren Topple van Huss, El Volador (2005), de breakdance-carrousel El Toro (2006) en een 4D Cinema.

Oorspronkelijk geopend en wordt gerund door de familie Florizoone, die ook actief was Meli-Park in Adinkerke, Bellewaerde werd verkocht in de vroege jaren 1990 aan de Walibi -groep die op zichzelf een deel werd van Six Flags groep in 1998. Six Flags verkocht al zijn Europese parken, waaronder Bellewaerde in 2004 aan de Britse investeringsmaatschappij Palamon. Bellewarde is nu onderdeel van het Grevin & Cie-groep, die volledig eigendom is van Compagnie des Alpes .

Bellewaerde is een seizoensgebonden thema park dat open is voor ongeveer zeven maanden per jaar, van april tot oktober. Oktober is traditioneel de maand waarin het jaarlijks Bellewaerde's Halloween Event plaatsvind. Sinds 2005 is het park ook open in de winter gedurende enkele weken tijdens kerst-en nieuwjaar.

Adres Bellewaerde

Adresgegevens Bellewaerde

Meenseweg 497
8902 Ieper-Zillebeke
BelgiŽ