U bevindt zich hier: Startpagina » Pretparken BelgiŽ » Bobbejaanland

Bobbejaanland nieuwe kinderattractie in 2017

Nieuwe kinderattractie in 2017

Klimmen in het groen

Bobbejaanland creëert een nieuwe attractie voor kinderen als een nieuwigheid in 2017. Daarnaast is het bestaand restaurant voor het nieuwe seizoen gerenoveerd.

Bobbejaanland gaat een nieuwe attractie openen dit jaar, vooral voor jongere kinderen. De Belgische recreatiepark zal deze kinderattractie "Wonder Garden" openen in de buurt van de ingang.
Deze interactieve speeltuin gebouwd op ongeveer 500 vierkante meter oppervlakte, is een speeltuin ontwikkeld met een ongeziene klimwand dat uniek is in de Benelux-landen.

Advertenties

Nieuwe attractie Wondergarden

Bron: Bobbejaanland

Volledig vernieuwde restaurant The Lake House

Als aanvulling op de nieuwe attractie is Bobbejaanland ook bezig met de renovatie van een van de restaurants, die is gelegen zeer dicht bij de nieuwe release. "Bobby's Kitchen" zal worden gerenoveerd voor het seizoen 2017 en heropend onder de nieuwe naam "The Lake House". Het terras is vergroot en grenst aan het nieuwe "Wonder Garden". Gasten kunnen er naast koffie en gebak ook steaks, kip, karbonades, sandwiches, de Belgische klassiekers en het ontbijt geserveerd krijgen.

Het nieuwe Bobbejaanland seizoen 2017 begint op zaterdag 1 april. Toegangsprijzen 2017 werden licht verhoogd - zowel voor kinderen en volwassenen is de toegangsprijs elke € 1 meer (€ 34 of € 29) dan vorig jaar.

Bobbejaanland tickets bestellen met Korting - Ga naar Bobbejaanland tickets