U bevindt zich hier: Startpagina » Pretparken BelgiŽ » Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark dolfinarium tickets met korting

Boudewijn Seapark korting op alle tickets


Ook zin in een dagje weg in pretpark Boudewijn Seapark ?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Boudewijn Seapark Themapark hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop hier Boudewijnpark tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Meer informatie + geschiedenis van Boudewijnpark

Meer over Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark , soms ook aangeduid als " Boudewijnpark ", is een pretpark en dierentuin gelegen in Sint-Michiels , een district van de stad Brugge . Het is vernoemd naar Koning Boudewijn van BelgiŽ .

Dit park omvat attracties en dieren. De bezoeker ontdekt de stroomgebieden van zeeleeuwen en dolfijnen aquaria, habitat voor zeehonden, een vogel show met arenden, gieren, uilen, buizerds en haviken en een menagerie verspreid in pennen zijn gemaakt van alpaca's , geiten Anglo-Nubische, Vietnamese varkens , nandoes , capibara's , pelikanen, herten, pauwen, ezels, enz.. Het park bevat ook een reuzenrad, draaimolen, schaatsen, expositieruimtes, de raderstoomboot Mississippi . Het is ook mogelijk om fotosessies maken met dolfijnen of te benaderen het zwembad. Boudewijn Seapark organiseert ook verjaardagsfeestjes.


Boudewijn Seapark geopend in 1963 onder de naam Boudewijnpark, ter ere van Koning Boudewijn. Deze laatste is onlangs getrouwd met Fabiola de Mora y Aragon . De locatie van het park is het meer genoemd op het moment Cloetjesput en haar omgeving. Het was toen een prive-recreatiegebied met diverse speeltuinen, tennisbanen, zwembad en een tearoom. De eigenaren waren de burgemeester Michel Van Maele en enkele investeerders.


Het park werd in 2004 door de Spaanse groep Aspro Ocio- , eigenaar van tweeŽntwintig water pretparken en dierenparken in Europa, twaalf waarvan er een aquarium. Boudewijnpark geopend in 2005 , onder zijn nieuwe naam, Boudewijn Seapark.

In 2009 , Boudewijn Seapark opent een nieuwe attractie, Bobo's Indoor . Het park bedekt meer dan 2.000m ≤ bestaat uit een speeltuin met een ballenbak, een vuurtoren te beklimmen, mini-botsauto's, etc.. Indoor Bobo's heeft het onderscheid van het openen van het hele jaar door, in tegenstelling tot andere attracties.


Het dolfinarium.

Het dolfinarium is geopend in 1972 . De bouw ervan en de aangrenzende reptielenzoo getroffen door een brand in 1988 . In 1990 is het park geopend van een nieuwe dolfinarium, een van de modernste in Europa. Het bestaat uit 1.600 zitplaatsen en heeft dolfijnen en zeeleeuwen. Het bassin heeft een oppervlakte van 850m ≤, is 6 meter diep en bevat 3 miljoen liter zeewater, kan het publiek zien de dolfijnen door de muur in acrylglas 40 meter lang, 1,6 meter hoog en 6 cm dik. Optredens worden verschillende keren per dag. Het decor is een vissershaven in het Caribisch gebied . Een nieuw theater van zeeleeuwen werd toegevoegd in 2007 in het park.


Attracties en Entertainment

Carousel met houten paarden.
Explorer II.
Kids Island. Bobo's Indoor: indoor speeltuin
Bobo's Toren: Toren van Heege 2012
Kiddy Fun
Carousel: Carousel houten paarden
Mini golf
Explorer II: Ferris Wheel
Dia: Waterslide
Mississippi raderboot
Kids Island: Great speeltuin
Treintje
Houten paarden: Trail rijden op rails.
Hurricane: Rockin 'Tug van 24 mensen in 2004
Mini-boerderij
Jumpy: Opblaasbare kasteel.
Calimero: Carousel
Dolfi Swing: Armoury had de vorm van dolfijnen.
Autoscooters: Auto-bumper
Wave Swinger: Manege vliegende stoelen .
Sancta Maria: schommelende boot
Old Timers: bangers
Orca Ride Roller Coaster metaal , Tivoli Model fabrikant Zierer 1998
Ijsbaan
SeaDreams De film: Cinema
Droptower: Lente Ride Junior Moser Rides 2009
Dolfijnenshow
Zeeleeuwenshow
Roofvogelshow

Oude attracties
Salon schieten
Waterfietsen
Minikarting
Octopus: Octopus
Castillo del Terror, omgedoopt tot Octopussy Castle: Haunted House kermis
Manege
Space: Armoury had
Freddie haai: Muziek Express in 1998
Een Paleis van de lach geÔnstalleerd in een boot dock
Een papegaai voorstelling
Een indoor baan om te oefenen rolschaatsen en skeelers

Adres Boudewijnpark

Adresgegevens Boudewijnpark

Alfons de Baeckestraat 12
8200 Sint-Michiels (Brugge)
BelgiŽ