U bevindt zich hier: Startpagina » Pretparken BelgiŽ » Plopsa Coo

Plopsa Coo tickets met korting

Rechtstreeks bestellen op Plopsa.be


Ook zin in een dagje weg in pretpark Plopsa Coo?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Plopsa Coo Themapark hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier. Voor deze actie voert u de promocode: PLOPSADEALS in

Koop hier Plopsaland tickets en geniet van een gezellig dagje plopsafun.

Advertenties

Kopen of verlengen Plopsa abonnement

Meer info

Koop of verleng vandaag nog je Plopsa-FunCard of Goldcard abonnement online en geniet van extra korting. Je Plopsaland abonnement gaat pas in op de dag van je eerste bezoek aan een Plopsa pretpark naar keuze.
Bestel je abonnement online of Verleng je abonnement online

Meer informatie + geschiedenis van Plopsaland

Meer over Plopsaland Coo

Plopsa Coo is een Belgisch pretpark in Stavelot in het Waalse Gewest in de provincie Luik . Het is gelegen op de Amel , aan de voet van de waterval van Coo . In 2006 , het eerste jaar van de werking van Studio 100 werd het park bezocht door ongeveer 225.000 bezoekers. In 2009 , was dit al opgelopen tot meer 430.000 mensen.

In het park bevinden zich verschillende attracties zoals een kabelbaan, de achtbaan "Coaster", een boomstamattractie ("Splash") en een wildpark, die allen geÔntegreerd zijn in het Ardense landschap met uitzicht op de Amblèvevallei.

Adres Plopsa Coo

Adresgegevens Plopsa Coo

Coo 4
B - 4970 Stavelot
BelgiŽ