Carnaval vieren in Plopsa Indoor Hasselt

Ketnet en Bumba Carnaval

Bumba Carnaval Plopsa Indoor Hasselt

Kom tijdens de krokusvakantie naar Plopsa Indoor Hasselt en ga mee in een ongelooflijk carnavalfeestje. Tijdens de weekends 25-26 februari en 4-5 maart 2017 kan je vieren met je Ketnet Jr. helden.
Door de week 27 februari tot 3 maart 2017 barst dan weer een heus Bumba carnaval feest los.

Ontmoet je vriendjes in Plopsa indoor Hasselt CARNAVAL en zet je feestneus maar op...

Ketnet Carnaval in Plopsa indoor Hasselt

Kaatje, Viktor en Kamiel staan te popelen om samen met jou en Bumba carnaval te vieren in Plopsa Indoor Hasselt. Trek je verkleedkleren aan voor een knotsgekke foto met Kaatje en haar vriendjes. Zing mee met de superleuke shows, en dans de polonaise onder een regen van confetti!

Geniet tijdens het Ketnet Jr. Carnaval van een prachtige Bumba vertoning, een meet & greet met Kaatje en Kamiel en een heuse parade! Bovendien sluit Kaatje af met een prachtige show.

En dat is natuurlijk lang nog niet alles. Hopelijk zien we jullie daar, het wordt fantastisch.

Bumba Carnaval

Op de weekdagen van de krokusvakantie barst het feest helemaal los in Plopsa Indoor Hasselt tijdens Bumba Carnaval. Ontmoet je favoriete Bumba-figuren en geniet van een knotsgekke Bumba Magico Show! Tijdens deze show tovert Bumba samen met Bumbalu, Pantuf, Kiwi en Nanadu er op los in het Bumba Circus. Hij laat zelfs Bumbalu even verdwijnen! Hopelijk loopt dat goed af…

Na de show neemt Bumba je mee naar het Dorpsplein voor een feestelijke Bumba Polonaise tussen een kleurrijke confettiregen en kan je Bumba en zijn vriendjes zelfs ontmoeten! In Plopsa Indoor Hasselt beleef je het meest onvergetelijke carnavalfeest!

Tickets bestellen, 5 euro korting