Plopsaland De Panne tickets met korting


Ook zin in een dagje weg in pretpark Plopsa De Panne?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Plopsaland Themapark hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier. Voor deze actie voert u de promocode: PLOPSADEALS in

Koop hier Plopsaland tickets en geniet van een gezellig dagje plopsafun.

Advertenties

Kopen of verlengen Plopsa abonnement

Meer info

Koop of verleng vandaag nog je Plopsa-FunCard of Goldcard abonnement online en geniet van extra korting. Je Plopsaland abonnement gaat pas in op de dag van je eerste bezoek aan een Plopsa pretpark naar keuze.
Bestel je abonnement online of Verleng je abonnement online

Meer informatie + geschiedenis van Plopsaland

Meer over Plopsaland de Panne

Plopsaland De Panne is een pretpark in De Panne , in de provincie West-Vlaanderen in BelgiŽ . Het park is geopend onder die naam sinds 20 april 2000 , voor die tijd werd hij genoemd Meli Park .

Plopsaland

Plopsaland De Panne werd geopend op 20 april 2000 . Het algemene thema Kabouter Plop ( Plop Goblin ), een personage in een tv-serie voor kinderen Belgische Studio 100 . Bij de opening, daarom heeft het park veel veranderingen ondergaan, alle bijen Meli Park verdween en alle attracties en restaurants zijn opnieuw thema vast te houden aan het thema van de avonturen van het karakter van Plop en zijn vrienden.


Plop Hamburger Restaurant
Het park is verdeeld in verschillende gebieden:
De inkom regio
Mayaland
De tuin van Plop
De omgeving van piraten
De omgeving van het kasteel
La Kermesse
Bos Plop
Wizzy & Woppy
Big en Betsy
Zone Mega Mindy

Toekomstige ontwikkelingen

Plopsaland De Panne zal zich ontwikkelen tot een all seizoen pretpark. Voor dit project zijn vier projecten in ontwikkeling.

De eerste opende eind juni 2011 onder de naam Mayaland. Met een capaciteit van 2400 mensen, het is een overdekte ruimte van 5000 m≤ die 8 miljoen op het thema van Maya de Bij 1 , 2 .

In 2012 , opende een theater voor 1.750 toeschouwers

Gepland voor meerdere jaren, is het hotel Plopsaland gepland voor 2013 tot 2014. Het heeft ongeveer 80 kamers.

De opening van een overdekt waterpark is voor 2014. Het park heeft een akkoord bereikt met de gemeente De Panne voor de bouw.

Adres Plopsaland De Panne

Adresgegevens Plopsa land

Plopsaland, De Pannelaan 68,
8660 De Panne
BelgiŽ