U bevindt zich hier: Startpagina » Pretparken BelgiŽ » Plopsaqua

Plopsaqua tickets met korting

Plopsaqua De Panne korting op alle tickets


Ook zin in een dagje weg in water pretpark Plopsaqua?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Plopsaqua waterpark hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.
Koop hier Plopsaqua tickets en geniet van een gezellig dagje plopsafun.

Advertenties

Kopen of verlengen Plopsa abonnement

Meer info

Koop of verleng vandaag nog je Plopsa-FunCard of Goldcard abonnement online en geniet van extra korting. Je Plopsaland abonnement gaat pas in op de dag van je eerste bezoek aan een Plopsa pretpark naar keuze.
Bestel je abonnement online of Verleng je abonnement online

Meer informatie + geschiedenis van Plopsaqua

Meer over Plopsaqua

Plopsaqua is een waterpretpark in De Panne, BelgiŽ. Het waterpark ligt op hetzelfde domein waar zich ook het attractiepark Plopsaland De Panne en het Plopsa Theater bevindt. Plopsaqua water pretpark opende op 22 maart 2015 en is volledig gethematiseerd in Wickie de Viking-stijl.

Bovenop een 25-meterbad met 4 banen heeft Plopsaqua een ruim speelgedeelte met 3 verschillende zwembaden en 6 glijbanen. Bovendien heeft het zwemparadijs bubbelbaden, waterkanonnen, een wildwaterbaan en een playhouse met verschillende watereffecten. De unieke thematisering gecombineerd met verschillende geluid- en lichteffecten garandeert een magische beleving voor iedere bezoeker.

Adres Plopsaqua

Adresgegevens Plopsaqua Attractiepark

Plopsaland,
De Pannelaan 68,
8660 De Panne
BelgiŽ