Amusementspark Tivoli tickets met korting


Ook zin in een dagje weg in pretpark Tivoli?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Tivoli amusementspark hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop hier Tivoli tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Meer informatie + geschiedenis van Tivoli

Meer over Tivoli attractiepark

Park Tivoli of Amusementspark Tivoli is een attractiepark gelegen in Berg en Dal, nabij Nijmegen. Het Park Tivoli richt zich vooral op families met jonge kinderen.

Het pretpark is in de jaren dertig ontstaan als speeltuin van een naastgelegen hotel. In de loop van de tijd zijn er meerdere eigenaren geweest en is het park diverse malen uitgebreid.

De meer dan 30 attracties in Amusementspark Tivoli zijn gericht op kinderen vanaf 2 jaar.

Zo is er voor de jongste kinderen Harmís Kippenfarm, het mini-reuzenrad, de botsautoís, zweefmolen, draaimolen, buggyís, 't Vliegende Piraatje, de Regenboogreis en binnenspeeltuin Circus Fun City. Bij Harmís Kippenfarm is ook een speelplek voor de allerkleinsten, ít Dreumeshofje, met een babyschommel, veer schildpad, zandbak en speelhuisje met glijbaantje.

Voor de wat oudere kinderen is er een achtbaan, Bee Bee, spookhuis ďHet GriezelbosĒ, botsautoís, Skypie, de Race Pop-ups en een luchtkussen. Achter de binnenspeeltuin is een speelplek voor de wat oudere kinderen, het Spring- en speelparadijs. Hier vind je o.a. een grote Air trampoline, vierpersoonswip en een vogelnest schommel. Ook staan hier picknickbanken.

Binnenspeeltuin Circus Fun City heeft onder andere ballenbakken, glijbanen, touwbruggen en klimrekken. Voor de allerkleinsten (tot 4 jaar) is er een apart speelhoekje met lachspiegels en grote stapelblokken. Voor de wat oudere kinderen en volwassenen staan er playstations.

Adres Amusementspark Tivoli

Adresgegevens Tivoli Attractiepark

Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en Dal (bij Nijmegen)
Nederland