Gold rush nieuwe attractie 2017 in Slagharen

Gold Rush Slagharen - zicht op het werk

"Gold Rush" site in zicht: Slagharen nieuwe triple launch coaster begint te groeien.

Advertentie

Werken aan de Gold Rush attractie in Slagharen

Attractiepark Slagharen in de buurt van de Duits-Nederlandse grens zal de nieuwe attractie "Gold Rush" openen in 2017 - een nieuwe achtbaan met vooruit en achteruit versnelling. even een kijkje op de werken van deze attractie...

Als eerste "Triple Launch Coaster" van Nederland - een achtbaan die drie keer versnelt - vernoemd als de "Gold Rush" wordt geopend in het voorjaar van 2017 in het pretpark Slagharen. deze nieuwe attractie zal de 35-jaar-oude klassieker "Thunder Loop" van het einde van vorig seizoen vervangen. De werkzaamheden op de bouwplaats van de "Gold Rush 'draait op hoge toeren en zo zijn nu al de eerste steunen en rails gedolven.

Eind januari hebben we gerapporteerd over de komst van de rails en de kolommen van de "Gold Rush" aan het recreatiepark Slagharen. Er zijn nu eerste dragers alsmede rails geïnstalleerd, waarop de rit later tot een hoogte van 31 meter zal reiken.

De huidige foto's van de bouwplaats, op Slagharen amusementpark toont de voortgang.

Foto's van de werken

Opening van deze attractie

Het recreatiepark heeft nog geen melding gemaakt van een exacte openingsdatum van "Gold Rush" . Toch zal de nieuwe achtbaan openen in het voorjaar van 2017.

Slagharen tickets bestellen met Korting - Ga naar Attractiepark Slagharen tickets