Attractiepark Slagharen tickets met korting

Attractiepark Slagharen korting op alle tickets


Ook zin in een dagje weg in pretpark Slagharen ?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Attractiepark Slagharen hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop hier Slagharen tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Meer informatie + geschiedenis van Slagharen

Meer over attractiepark Slagharen

Het Attractiepark Slagharen ( Theme Park & Resort Slagharen ) is een seizoensgebonden attractiepark in Slagharen ( Nederland ). Het werd opgericht in 1963 door Henk Bemboom onder de naam Ponypark Slagharen. in 1998 werd deze naam hernoemd naar Attractiepark Slagharen. Sinds 2010 is de officiŽle naam van het park: Theme Park & Resort Slagharen . Het park heeft elk jaar meer dan een miljoen bezoekers en is daarmee een van de grootste Nederlandse pretparken. Het park werd verkocht in maart 2012 aan het Spaanse pretpark Parque Reunidos groep.


Het park bestaat uit een grote straat met veel winkels en restaurants. Er staan ongeveer 50 attracties, waaronder twee achtbanen: de Thunder Loop en de Mine Train. Ook is er een wildwaterbaan: Ripsaw Falls en een speciaal zwembad. Er kan overnacht worden op het park, namelijk in stacaravans, bungalows en wigwamtenten. Sinds 2002 is er naast de Wigwamwereld ook een camping, die eigendom is van Attractiepark Slagharen.

Attractiepark Slagharen was in 1978 de eerste plaats in Nederland met een monorail. Vanuit de monorail (2 haltes) is het park te bezichtigen.

De drukste bezoekdagen zijn de maandag en vrijdag (wisseldag vakantiepark), en de weekenden.

Parades

Sinds 2005 is er de Slagharen Zomerparade te zien. In de Zomerparade zijn onder andere steltenlopers, oldtimers, clowns en de mascottes te zien. De Zomerparade begint om 17.00 uur en is alleen in te zien in de vakanties en in de weekenden.

Sinds 2006 is de Lichtjesparade (officieel de Miracle of Lights Parade) te zien. De lichtjesparade is hetzelfde als de Zomerparade, maar dan worden het park, de voertuigen en personages verlicht door duizenden lampjes. De lichtjesparade begint om 19.30 uur en is alleen te zien in de herfstvakantie.

De parades gaan vanaf het kabelbaanstation bij de molen door de Mainstreet tot aan de fontein, en vice versa.

Sinds 2011 is er de Mardi Gras parade te zien. Dit staat helemaal in het teken van het Amerikaanse Zomercarnaval Mardi Gras. In de parade zijn er speciale carnavals wagens te zien en danseressen. De parade is alleen te zien in de zomervakantie om 19:30. Ook het park is extra feestelijk aangekleed.

Adres Attractiepark Slagharen

Adresgegevens Ponypark Slagharen

Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Nederland

Slagharen nieuws en weetjes

Gold Rush nieuwe attractie 2017 in Slagharen

Het attractiepark Slagharen in de buurt van de Duits-Nederlandse grens zal de nieuwe attractie "Gold Rush" openen in 2017 - een nieuwe achtbaan met vooruit en achteruit versnelling. even een kijkje op de werken van deze attractie...
meer...