U bevindt zich hier: Startpagina » Pretparken Nederland » De Efteling

Entree prijzen Efteling stijgen in jubileumjaar

Entree Efteling iets duurder


Een bezoek aan de Efteling zal in 2017 nog veel meer kosten. Het grootste pretpark van Nederland laat de entree prijzen verder stijgen. In de zomer zal de duurste attractie van de Efteling met "Symbolica" openen. Voor deze ervaring zullen Efteling bezoekers iets meer moeten betalen.

Advertentie

in 2017 viert Efteling zijn 65 jaar jubileum, het grootste pretpark van Nederland heeft dus iets te vieren. Bij deze gelegenheid wacht de gasten vanaf de zomer met "Symbolica" een nieuw thema rit, waarbij de grootste investering van Efteling vertegenwoordigt. Bezoekers moeten zich aanpassen aan hogere entreeprijzen.

In het hoogseizoen, in de maanden juli en augustus, is de toegangsprijs voor volwassenen en kinderen dit jaar 39,50 euro - een euro meer dan vorig jaar. In het laagseizoen kost u een bezoek aan de Efteling 37,50 Euro wat overeenkomt met een prijsverhoging van het voorgaande jaar een euro.

Wie kaarten van tevoren koopt via de officiële online winkel van de Efteling, bespaart € 2 euro. Entree voor kinderen jonger dan vier jaar verblijven gratis. U kan ook tickets bestellen op pretparktickets.com ga naar De Efteling

Tuin op "Symbolica ' Efteling

Paleis der Fantasie wordt deze zomer geopend

Efteling tickets bestellen met Korting - Ga naar Efteling tickets