U bevindt zich hier: Startpagina » Pretparken Nederland

Pretparken Nederland

Online tickets bestellen - pretparken Nederland

Op Pretparktickets.com kan je eenvoudig en snel tickets met korting bestellen voor je favoriete Nederlandse attractieparken.

Pretparktickets.com heeft een goede samenwerking met bekende online ticket service Dagtickets maar ook de websites van de pretparken zelf die toegangskaarten aanbieden met enorme kortingen. Zoek een pretpark, kies het aantal kaartjes en reken direct je tickets af in een veilige en betrouwbare omgeving. Onze partners versturen onmiddelijk de tickets per email zodat je de kaarten direct uit kunt printen en niet hoeft te wachten aan de kassa van je favoriete attractiepark in Nederland.

Pretparken in Nederland

Toverland De Efteling
Toverland in het Nederlandse Sevenum in Venlo is een hele jaar geopende pretpark . De meeste attracties zijn ondergebracht in twee grote zalen. Een deel is in de buitenlucht.
De Efteling is wellicht het beroemdste sprookjespark ter wereld. Al bijna 60 jaar betovert de Efteling haar bezoekers met haar prachtige Sprookjesbos. Efteling tickets - kaartjes bestellen kan hier.
De Waarbeek Attractiepark Slagharen
Het pretpark van De Waarbeek biedt u tal van attracties zoals de Botsauto’s, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, en de antieke Zweefmolen. Je kunt ook lekker met de Stoeltjeslift hoog boven het water zoeven, of vliegen in je eigen Ufo in de Skyflyer. Het park bestaat uit een grote straat met veel winkels en restaurants. Er staan ongeveer 50 attracties, waaronder twee achtbanen: de Mine Train en de nieuwe achtbaan Gold Rush.
Avonturenpark Hellendoorn Attractiepark Duinrell
Avonturenpark Hellendoorn is een attractiepark voor jong & oud - klein en groot met ruim 30 attracties en shows zoals wildwaterbanen, achtbanen, familieshows of stuntshows. Combineer een pretpark bezoek met een heerlijke zwempartij. Dit alles kan in pretpark Duinrell. Met de nieuwste achtbaan de Falcon, de Mad Mill, de rodelbaan, de Splash, het Tikibad en vele andere attracties is er nooit een saai moment op Duinrell.
Plopsa indoor Coevorden Linnaeushof
Bezoek het indoor Plopsa pretpark in Coevorden - Nederland en ontmoet je Studio 100 helden: K3, Bumba, Kabouter Plop, Mega Mindy, Amika. Online kaartjes kopen kan hier. Wil je uw kinderen echt gelukkig maken? Dan mag Linnaeushof niet ontbreken, de grootste speeltuin van Europa met een 350 tal speeltuigen. Zowel binnen als buiten. Bestel tickets online...
Amusementspark Tivoli Walibi Holland
park Tivoli is een attractiepark voor jonge kinderen tot 12 jaar - met ruim 30 attracties en shows zoals mini-reuzenrad, de botsauto’s, zweefmolen, draaimolen, spookhuis en achtbaan Kom naar Walibi Holland bij Biddinghuizen in Flevoland en beleef een geweldige dag uit met een ruime keuze van meer dan 40 attracties en shows.
Familiepark Drievliet Koningin Julianatoren
Attractiepark Drievliet in De Haag is een sfeervol familiepark waar voor jong en oud van alles te beleven is. Met maar liefst meer dan 35 grote attracties, een speeltuin en shows is attractiepark Drievliet een uitgelezen pretpark voor de hele familie en uw gezin. Het leukste dagje uit beleeft u bij familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn! Julianatoren is een park met leuke attracties voor de kleintjes en echt ingericht op families met jonge kinderen. Geen lange afstanden, alles is lekker dicht bij elkaar en compact ingedeeld.