Koningin Julianatoren tickets met korting


Ook zin in een dagje weg in pretpark Koningin Julianatoren?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Julianatoren amusementspark hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop hier Koningin Julianatoren tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Meer informatie Koningin Julianatoren familiepark

Meer over Koningin Julianatoren attractiepark

Het leukste dagje uit beleeft u bij familiepretpark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn! In de meer dan 60 te gekke attracties raakt u niet uitgespeeld. En vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de nieuwe show 'Jul en het magische laboratorium'.

Julianatoren is een park met leuke attracties voor de kleintjes en echt ingericht op families met jonge kinderen. Geen lange afstanden, alles is lekker dicht bij elkaar en compact ingedeeld. De mascottes Jul, Julia, meneer Kaasschaaf en mevrouw suikerspin lopen regelmatig door het park dat hen heel benaderbaar maakt en tijd neemt voor een foto. Kortom, plezier gegarandeerd in Julianatoren pretpark.

Adres Amusementspark Koningin Julianatoren

Adresgegevens Juliana toren Attractiepark

Amersfoortseweg 35,
7313 AC Apeldoorn,
Nederland