Pretpark Hellendoorn tickets met korting

Hellendoorn korting op alle tickets


Ook zin in een dagje weg in pretpark Hellendoorn ?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Avonturenpark Hellendoorn hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Bestel uw kaartjes online. Klik op bovenstaande bestelknop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop hier Hellendoorn tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Meer informatie + geschiedenis van Hellendoorn

Meer over Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een Nederlands pretpark die is, zoals de naam al aangeeft, bij het dorp Hellendoorn , in de provincie Overijssel .

Het attractiepark is in 1936 gesticht door de heer Van de Berg.
Hij startte een tearoom gelegen op 1 km van het stadje Hellendoorn. Beetje bij beetje, kwamen er speeltuinen en werden er kinderattracties geÔnstalleerd, totdat in 1978 het Avonturenpark Hellendoorn werd geboren.

Jaarlijks wordt het park eind oktober in verband met Halloween omgedoopt tot Heksendoorn.

Overzicht Attracties

Achtbanen
Tornado - De Tornado is een achtbaan met een looping. Na de looping is er ook nog een kurkentrekker aan de beurt. De gele Tornado staat sinds 1990 in Avonturenpark Hellendoorn.
Rioolrat - De Rioolrat is een overdekte achtbaan in het donker. Deze achtbaan gaat twee keer achter elkaar als het niet druk is.
De Donderstenen - De Donderstenen opende in 2005 en is een familieachtbaan. Ook deze gaat twee keer als het niet druk is.

Wildwaterbanen
Sungai Kalimantan - De Sungai Kalimantan is de langste wildwaterbaan van Nederland en wordt wel eens vergeleken met de Piraña van de Efteling, vooral omdat in beide attracties de bootjes elkaar kunnen passeren. Stap in het bootje en vaar door de meer dan 500 meter lange rivier. Onderweg kom je langs watervallen, fonteinen en vaar je door een donkere tunnel. Deze attractie kostte het park 10 miljoen gulden.
Wild Waterval - De Wild Waterval is de allereerste wildwaterbaan van Nederland. Deze attractie is geopend door Pieter van Vollenhoven in 1982. Met de boot vaar je 390 meter en word je tot 12 meter hoogte gebracht. De Wild Waterval is geopend met de naam Canadian River; Wild Waterval is de nieuwe naam sinds 2006.

Darkrides
Discovery Club - De Discovery Club is de eerste interactieve darkride van Nederland. In het huis van Prof Nulnix gebeuren vreemde dingen. Bij een experiment is het verkeerd gegaan en daardoor bewegen alle (antieke) voorwerpen in het huis. Probeer ze rustig te maken met je laserpistool. De Discovery Club is geopend in 1999 als Chateau Christal.

Thrillrides
Montezuma's Revenge - Een topspin. Staat sinds 1998 in het Avonturenpark
Tarantula Magica - Een enterprise. Staat sinds 2012 in het Avonturenpark. De attractie stond eerst in Loudoun Castle onder de naam The Captains Wheel. De officiŽle opening van de attractie is op 28 april 2012.

Familieattracties:
Piraat Enterhaak - Een zweefmolen.
Galjoen - een schommelschip.
Jungle Monster
Monorail
Dino-Sky-Pedalo
Old Timers
Moby Dick
Doolhof
Baba's Bungee
Dombo-molen
Shooting Gallery
Super Glijbaan
Gouden Theater Paleis
Casa Magnetica

Kinderattracties:
Avonturenrad
Convoy
Draaimolen
Postkoets
Zwanenmolen
Vliegende Hollander

Speelplaatsen:
De 3 Geheime Torens
Bron van de Eeuwige Jeugd
Springend Water
Speelkasteel
Lachspiegels
De Magiestralen
Het Web
Speeltuin

Adres Pretpark Hellendoorn

Adresgegevens Attractieparkpark Hellendoorn

Luttenbergerweg 22,
7447 PB Hellendoorn,
Nederland