U bevindt zich hier: Startpagina » Pretparken Nederland » Walibi Holland

Walibi Holland tickets met korting


Ook zin in een dagje weg in pretpark Walibi Holland ?
Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Walibi Nederland Themapark hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dag.

Ontvang korting door uw tickets online te bestellen.
Ga naar de website van Walibi en bestel uw kaartjes online. Klik op onderstaande knop en u wordt direct doorgeleidt naar het online bestelformulier.

Koop hier Wallibi Holland tickets en geniet van een enorme korting op uw ticket!

Advertenties

Meer informatie + geschiedenis van Walibi

Meer over Walibi Holland

Walibi Holland is een pretpark gelegen in Biddinghuizen in de Nederlandse provincie Flevoland. Voorheen heette dit park Walibi World, daarvoor Six Flags Holland, daarvoor Walibi Flevo en nog langer geleden de Flevohof.

Onder de naam de Flevohof is het park ooit begonnen als boerderijpark waar stedelingen kennis konden maken met de landbouw. Toen de Flevohof begin jaren negentig failliet ging, werd het park overgenomen door de Walibi Group en hernoemd tot Walibi Flevo. Deze groep werd in 1998 overgenomen door Premier Parks en het park veranderde in 2000 in Six Flags Holland. Vanaf seizoen 2005 tot en met seizoen 2010 was het attractiepark bekend onder de naam Walibi World. Sinds seizoen 2011 heet het park Walibi Holland. De meeste attracties, waaronder veel achtbanen en andere 'thrill rides', stammen uit de Walibi Flevo- en Six Flags-periode. De laatste jaren probeert het park zich meer te presenteren als familiepark.

Walibi World heeft zeven achtbanen. Goliath is een van de belangrijkste attracties van het attractiepark en is 46,8 meter hoog met een 11e plaats op de hoogste achtbaan van Europa.

Adres Walibi Holland

Adresgegevens Walibi Attractiepark

Spijkweg 30,
8256 RJ Biddinghuizen,
Nederland