U bevindt zich hier: Startpagina » Frankrijk, Spanje en ItaliŽ

Pretpark tickets Frankrijk, ItaliŽ, Spanje

Online tickets bestellen - pretparken Frankrijk

Op Pretparktickets.com kan je eenvoudig en snel tickets met korting bestellen voor je favoriete attractieparken in Frankrijk, Spanje en Italië.

Pretparktickets.com heeft een goede samenwerking met bekende online ticket service Dagtickets maar ook de websites van de pretparken zelf die toegangskaarten aanbieden met enorme kortingen. Zoek een pretpark, kies het aantal kaartjes en reken direct je tickets af in een veilige en betrouwbare omgeving. Onze partners versturen onmiddelijk de tickets per email zodat je de kaarten direct uit kunt printen en niet hoeft te wachten aan de kassa van je favoriete attractiepark in Frankrijk, Spanje en Italië.

Attractieparken in Frankrijk, Italië, Spanje

Parc Puy du Fou

Parc Puy du Fou
Parc Puy du Fou

Puy du Fou is een historisch themapark in Les Epesses (tussen Cholet en La Roche-sur-Yon ) in het hart van de Vendée regio West- Frankrijk . Het park is verdeeld in 6 grote spectaculaire shows, elke draaien voor ongeveer 30 - 40 minuten.

€ 5,00 korting! - Kassaprijs € 41,00 - nu verkrijgbaar aan € 36,00

Gardaland

Gardaland
Gardaland

Gardaland is een pretpark gelegen in Noord-Oost- Italië en is geopend op 19 juli 1975, het complex omvat Gardaland, Gardaland Sea-Life, en het Gardaland. Het park omvat zowel traditionele en uitdagende attracties en entertainment shows.

€ 5,50 korting!- Kassaprijs € 41,00 - nu verkrijgbaar aan € 35,50

Bieden op pretparktickets

Port Aventura

Port Aventura
Port Aventura

Het pretpark Port Aventura heeft zes thematische zones: Mediterranea, Polynesië, Sesamstraat, China, Mexico en de Far West. Het park heeft in elke zone de typerende fauna en flora geplaatst om de bezoekers nog meer het gevoel te geven in een nieuwe cultuur te zijn beland.

Dagprijs vanaf €42 euro

Futuroscope

Futuroscope
Futuroscope

Futuroscope is de ideale plek om te ontspannen in, met 60 hectare rustige groene landschap en 25 originele ervaringen die je nergens anders zult vinden! Beleef de fantastische, leuke en sprookjesachtige Futuroscope sfeer met meer dan 25 originele ervaringen...

Dagprijs €45 euro, voordeliger met 2 of 3 dagenkaart

Parc Astérix

Parc Astérix
Parc Astérix

Parc Astérix is een thema pretpark in Frankrijk, gebaseerd op de verhalen van Asterix ligt op ongeveer 35 km ten noorden van Parijs. Parc Astérix biedt u vele attracties die uw familie en vrienden zullen vermaken.

€ 2,00 korting!- Kassaprijs € 51,00 - nu verkrijgbaar aan € 49,00

Disneyland Parijs - EuroDisney

Disneyland Parijs - EuroDisney
Disneyland Parijs - EuroDisney

Ga een avontuurlijke reis aan op zoek naar de sterren in de Space Mountain en ga samen met Buzz Lightyear het gevecht aan in Discovery Land. Beleef magische dagen in het meest bekende themapark van Europa: Disneyland® Parijs!

Vanaf € 49,00 tot € 99,00 online prijs

Wij gebruiken cookies op onze website om deze voortdurend voor u te verbeteren. Lees meer