Verblijven in vakantiepark Slagharen

Op vakantie in attractiepark Slagharen

Verblijf in een bungalow op park zelf
Verblijf in een bungalow op park zelf

Met zoveel attracties en shows, is een dag op Slagharen gewoon niet voldoende. Als u liever niets mist, waarom niet verblijven in het vakantiepark van Slagharen? Het is een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Immers, welk kind heeft er nooit van gedroomd om in een pretpark te overnachten. Als je 's ochtends wakker wordt, kun je uit je voordeur stappen en op de achtbaan of het reuzenrad stappen. De vakantiehuizen liggen letterlijk voor de deur van het attractiepark, wat betekent dat de kinderen hun ding kunnen doen terwijl papa en mama genieten van een kopje koffie op hun terras in de tuin.

Verblijven op de camping

Camping op een steenworp afstand van Slagharen
Camping op een steenworp afstand van Slagharen

Schud de drukte van het dagelijks leven af ​​op deze viersterren familiecamping. De camping biedt u het beste van twee werelden: u kunt niet alleen ontspannen en genieten van deze luxe camping met zijn 229 plaatsen in de prachtige omgeving van de Vechtdal, maar u beschikt ook over alle faciliteiten van Themepark & ​​Resort Slagharen op slechts een steenworp afstand . Of u nu in een camper, caravan of tent verblijft, de camping heeft ruime staanplaatsen en beschikt over alle moderne gemakken. De tarieven voor een verblijf op de camping zijn inclusief toegang tot het pretpark.

- Luxe camping met 229 plaatsen
- Gevarieerde omgeving van de Vechtdal
- Gratis moderne badkamer en toiletgebouwen

Op de dag van aankomst kunt u na 10.00 uur inchecken bij de receptie en optimaal gebruikmaken van het pretpark. U kunt gratis parkeren op de grote parkeerplaats (achter de slagboomarmen).

Wij gebruiken cookies op onze website om deze voortdurend voor u te verbeteren. Lees meer