Vakantiepark Duinrell

U bevindt zich hier: Startpagina » Nederland » Duinrell » Vakantiepark Duinrell

Logeren in vakantiepark Duinrell

Kom overnachten in vakantiepark Duinrell

Duingalows
Duingalows

vakantiepark Duinrell is een uitzonderlijke camping en bungalowpark op een fantastische locatie. Gelegen in de weelderige bosrijke omgeving van een natuurreservaat, met een fantastisch tropisch waterpark en een eigen themapark, is het vakantiepark uitermate geschikt voor gezinnen van alle leeftijden. Ruime, met gras begroeide plaatsen bieden veel ruimte voor de kinderen om te spelen, en er is een goed gevulde supermarkt en een goede keuze aan restaurants en snackbars.

Bezoek het verbazingwekkende tropische zwembad Tikibad voor een opwindende selectie van draaiende waterglijbanen, waaronder de Rocketstart, plus binnen- en buitenzwembaden. Als je de familie weg kunt slepen, ga dan naar het gratis pretpark om spannende attracties zoals Splash, Falcon en de Waterspin uit te proberen of, voor jongere kinderen, om Rick the Frog te ontmoeten.

Duinrell camping
Duinrell camping

Camping Duinrell ligt op vijf minuten lopen van het dorp Wassenaar. Het dorp heeft een goede selectie winkels en bars, evenals een keur aan restaurants en uitstekende busverbindingen. Het dichtstbijzijnde strand (3 mijl) is lang, breed en zanderig en is ideaal voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn een aantal bars en cafés op het strand en het is een populaire locatie voor wind- en kitesurfen.

Wij gebruiken cookies op onze website om deze voortdurend voor u te verbeteren. Lees meer