Port Aventura

Port Aventura tickets online bestellen

Ook zin in een dagje weg in pretpark Port Aventura?
Het pretpark Port Aventura heeft zes thematische zones: Mediterranea, Polynesië, Sesamstraat, China, Mexico en de Far West. Het park heeft in elke zone de typerende fauna en flora geplaatst om de bezoekers nog meer het gevoel te geven in een nieuwe cultuur te zijn beland.

Op Pretparktickets.com vind je meer informatie over het attractiepark, kan je online tickets - kaartjes bestellen en park beoordelingen lezen van pretparkbezoekers die onlangs Port Aventura hebben bezocht. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke dagje pretpark.

Port Aventura tickets

Dagprijs vanaf €42 euro

Ontvang korting door tickets online te bestellen

Klik op bovenstaande bestelknop...
Klik op bovenstaande bestelknop... U wordt doorgeleidt naar de pagina van de aanbieder met de goedkoopste tickets...

Klik op tickets bestellen button en u wordt direct doorverwezen naar het online bestelformulier.
Wij bieden steeds de goedkoopste tickets aan. Vergelijken met andere aanbieders is dus overbodig.

Bestel nu Port Aventura tickets! Momenteel geen korting!

Bieden op pretparktickets

Zoek een overnachting nabij Port Aventura

Booking.com

Adres Port Aventura

Av. Pere Molas, km 2,
43840 Vila-seca,
Tarragona,
Spanje

Over Port Aventura

PortAventura is een themapark en een resort in het zuiden van Barcelona , in Salou , Tarragona, Spanje; aan de Costa Dorada. Het trekt jaarlijks ongeveer 4 miljoen bezoekers en is daarmee het meest bezochte themapark in Spanje .

PortAventura Park is ook het 6e meest bezochte themapark van Europa . Het resort omvat ook het Costa Caribe Aquatic Park en vier hotels. Het is het grootste resort in het zuiden van Europa . Het heeft twee luchthavens binnen 30 minuten, inclusief Reus Airport. Er is een treinstation voor PortAventura met verbindingen naar Barcelona en Salou.

Het park, gelegen in het zuiden van Barcelona, ​​heeft vijf themagebieden gebaseerd op historische beschavingen (Mediterrània, Far West, México, China en Polynesië) en een themagebied op basis van Sesamstraat dat werd geopend voor het seizoen 2011 van het park

Wij gebruiken cookies op onze website om deze voortdurend voor u te verbeteren. Lees meer